Sodja Zupanc Lotker gjester Kostyme- og scenografiforum 12.11.2015

Kunstnere med opphavsrett til verket som er avbildet i annonseringen av arrangementet er mellom andre: Alfons Flores, scenograf Franc Aleu og kostymedesigner Lluc Castells. http://services.pq.cz/en/pq-15?itemID=475&type=national

Kunstnere med opphavsrett til verket som er avbildet i annonseringen av arrangementet er mellom andre: Alfons Flores, scenograf Franc Aleu og kostymedesigner Lluc Castells. http://services.pq.cz/en/pq-15?itemID=475&type=national

Everybody is warmly welcome to an open lecture at Costume- and Scenographyforum today from 17.00 til 19.00 in the Auditorium

The artistic leader of the Prague Quadrennial, Sodja Lotker will come.
The Prague Quadrennial is:
An international platform for scenography education, exhibitions, exchanges, publications, commissioned projects, symposia, residencies, and the Prague Quadrennial event, which occurs every four years!
Sodja Zupanc Lotker er kunstnerisk leder for Prague Quadrennial of Performance Design and Space, og torsdag 12. november holder hun en åpen forelesning i auditoriet.
Dette er en del av en forelesningsrekke som utforsker scenografi og kostyme, og som er et samarbeid mellom avdelingene Design og Teaterhøgskolen.